Sabancı Anaokulu
ÜNİVERSİTE MAH. PROF. DR. İBRAHİM KARACA SK. SABANCI ILKOKULU BLOK NO 5/5 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Öğretmen niteliği, eğitim ve yönetim kalitesiyle en fazla tercih edilen ve akademik başarının yanı sıra doğa dostu bireyler yetiştirmeyi gaye edinen bir okul öncesi eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilkelerine bağlı, vatan, millet, bayrak, aile, insan ve doğa sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, saygılı, hoşgörülü, kendine güvenen, yaratıcılığını kullanabilen, eleştirel düşünebilen, duygularını ifade edebilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, doğa dostu, hak ve sorumluluklarını bilen, nitelikli ve özgün bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak Sertifikası - Beslenme Dostu Okul Sertifikası- Eko Okul Yeşil Bayrak Ödülü - Okullarda Orman Bayrak Ödülü - E-Twinning Avrupa Kalite Etiketi -
Öğretim Şekli :Sabah Grupları: 09.00 - 14.00

Sabah Grupları: 09.00 - 14.00